Netwerk en internet service in Haarlem

Netwerk en internet service

Voor een goed werkende internetaansluiting

Wilt u gebruik maken van het internet, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen? Wij helpen u graag op weg en lossen al uw internetproblemen snel op. Van router aansluiten en internet instellen tot een goedwerkende draadloze verbinding tot stand brengen.

Het installeren van internet en aansluiten van diverse apparaten is niet altijd zo eenvoudig als de providers doen geloven. Byte Computer Haarlem heeft hier veel ervaring mee en weet precies welke stappen doorlopen moeten worden voor een succesvolle installatie. Ook voor het instellen en beveiligen van het draadloze netwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Netwerk-internetproblemen

  Netwerk en internetproblemen

  Wilt u gebruik maken van het internet, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen?

  Wij helpen u graag met diverse netwerk-en internetproblemen en lossen al uw internetproblemen snel op

  Meer informatie

 • Draadloos netwerk

  Draadloos Wi-fi netwerk Haarlem

  Wilt u een draadloos Wi-Fi netwerk laten aanleggen voor uw woning? Wij leggen stabiele en veilige Wi-Fi netwerken aan in Haarlem en omgeving.

  Met ervaren en goed opgeleide monteurs, apparatuur van hoge kwaliteit en meetapparatuur zorgen wij voor een goede dekking in elke gewenste ruimte.

  Meer informatie

 • Netwerk installatie

  Niet iedereen heeft de kennis om een goedwerkend netwerk aan te leggen. U besteedt dit werk waarschijnlijk liever uit, dus waarom niet aan Byte Computer?

  Een nieuwe modem? of heeft u regelmatig problemen met uw thuisnetwerk? Wij kunnen er voor zorgen dat uw netwerk weer volledig naar wens werkt.

  Meer informatie

Installatie digitale televisie / smart TV

Digitale televisie of smart TV

Wij kunnen voor u ook uw digitale televisie of smart TV installeren. Er zijn dan veel mogelijkheden en instellingen mogelijk. Hoe kunt u de TV het beste aansluiten? Bent u verzekerd van het beste beeld kwaliteit? Hoe komt u bij de rest van uw media? Of wilt u uw foto's laten zien op de televies?

Of u nu een filmliefhebber bent of een sportfanaat; met onze hulp haalt u meer uit uw aansluiting.

Advies over uw netwerk en internet

Telefonisch overleg geeft ons vaak al veel duidelijkheid. Een van onze specialiteiten is netwerkstoringen verhelpen en het (op)nieuw aanleggen van diverse netwerken.

Keer terug naar diensten

Een snelle, stabiele en veilige internet aansluiting?

Wilt u zich laten informeren over de mogelijkheden van uw thuisnetwerk?

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234