Netwerk en internet service in Haarlem

Netwerk en internet service

Voor een goed werkende internetaansluiting

Wilt u gebruik maken van het internet, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen? Wij helpen u graag op weg en lossen al uw internetproblemen snel op. Van router aansluiten en internet instellen tot een goedwerkende draadloze verbinding tot stand brengen.

Het installeren van internet en aansluiten van diverse apparaten is niet altijd zo eenvoudig als de providers doen geloven. Byte Computer Haarlem heeft hier veel ervaring mee en weet precies welke stappen doorlopen moeten worden voor een succesvolle installatie. Ook voor het instellen en beveiligen van het draadloze netwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u uw printer vanaf iedere pc, laptop of tablet in huis kunnen aansturen? Ook dat is mogelijk door uw printer in het netwerk op te nemen. Hierdoor hoeft u niet langer van computer te wisselen en bestanden te mailen of te kopiƫren om even snel iets te printen.

Installatie digitale televisie / smart TV

Digitale televisie of smart TV

Wij kunnen voor u ook uw digitale televisie of smart TV installeren. Er zijn dan veel mogelijkheden en instellingen mogelijk. Hoe kunt u de TV het beste aansluiten? Bent u verzekerd van het beste beeld kwaliteit? Hoe komt u bij de rest van uw media? Of wilt u uw foto's laten zien op de televies?

Of u nu een filmliefhebber bent of een sportfanaat; met onze hulp haalt u meer uit uw aansluiting.

Advies over uw netwerk en internet

Telefonisch overleg geeft ons vaak al veel duidelijkheid. Een van onze specialiteiten is netwerkstoringen verhelpen en het (op)nieuw aanleggen van diverse netwerken.

Netwerk en internet Haarlem Internet diensten Haarlem Netwerk diensten Haarlem Wifi problemen Haarlem

Een snelle, stabiele en veilige internet aansluiting?

Wilt u zich laten informeren over de mogelijkheden van uw thuisnetwerk?

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234