Computerreparatie in Haarlem – van uw PC of laptop

Computerreparatie

Als u op zoek bent naar computerreparatie of bent u benieuwd of uw computer weer net zo snel kan worden als toen u de computer kocht? Zijn wij u graag van dienst met onze computerreparatie service.

Wij repareren uw apparaat zo snel mogelijk, zodat u nooit lang zonder computer of laptop hoeft te zitten. Wij werken met overzichtelijke en scherpe tarieven en brengen u altijd vooraf op de hoogte over de kosten van de computerreparatie, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Reparatietijd van uw computer of laptop

De gemiddelde reparatietijd bij ernstige hardware storingen bedraagt 1-2 werkdagen en kan mogelijk uitlopen wanneer er specifieke onderdelen besteld dienen te worden. De computerreparatietijd is tevens afhankelijk van het type onderdeel en de levertijd van de leverancier in kwestie.

Byte Computer is volledig op de hoogte van alle nieuwe hardware op de markt en kan hierdoor ook elk nieuw computercomponent voor u inbouwen. Van upgrade naar SSD-schijf tot het vervangen laptopscherm; alles is mogelijk.

Computer en laptop reparatie

Ophaal en terugbreng service

Heeft u geen mogelijkheden om uw pc of notebook langs te brengen voor reparatie of onderhoud?

Zoals u misschien al weet proberen wij onze service zo breed mogelijk te maken, om onze service nog breder te maken bieden wij u de mogelijkheid om uw desktop of laptop op te halen en na de reparatie of onderhoudsbeurt terug te brengen inclusief afkoppelen en aansluiten van uw PC. Dit is een stuk makkelijker voor u als niet de middelen of tijd heeft om uw computer bij ons langs te brengen.

De PC of notebook/laptop halen wij vaak dezelfde dag al op zodat u weer snel aan de slag kan gaan!

Indien u graag wilt dat wij uw pc of notebook op halen, kunt u ons telefonisch contact opnemen en spreken we direct een datum en tijd af om langs te komen.

Computeronderhoud

Elk computersysteem heeft zowel software- en hardwarematig preventief onderhoud nodig. Computeronderhoud verlengt de levensduur van uw systeem aanzienlijk en voorkomt onherstelbare schade of het verlies van waardevolle bestanden!

Snel uw computer of laptop laten repareren

Werkt uw computer of laptop niet meer naar behoren? Maak dan direct een afspraak met een voor een snelle en vakkundige computerreparatie.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234