Met een online werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is

Cloud diensten

Bijna iedereen heeft het woord 'cloud' vaker dan eens gehoord zonder de betekenis er van goed te begrijpen. Het gaat hier om clouds waar internetgeruikers, vaak ongemerkt, dagelijks mee in aanraking komen.

Een cloud dienst heeft vaak de vorm van een webapplicatie waarmee gebruikers hun persoonlijke data op het internet kunnen plaatsen en bewerken. Het overnemen van dit client-server model voor persoonlijke data drukt de decennia lange traditie van lokale dataopslag steeds verder weg.

Altijd en overal direct aan de slag

Via onze partners bieden wij u diverse mogelijkheden voor het werken in de cloud en beschikken daarvoor over Hosted Exchange waardoor het mogelijk is om volledig in de cloud te werken met uw eigen bureaublad en met andere belangrijke office-applicaties

Cloud E-mail

Dit geweldige product staat in de cloud en zorgt voor zekerheid bij uw activiteiten op het gebied van e-maildiensten. Beheer uw agenda, contacten en natuurlijk uw e-mail met alle gemak en deel dit met uw collega’s. Geen dure server aanschaffen, onderhouden en beheren en toch gebruik maken van de mogelijkheden die Cloud E-mail u biedt. regelt alles voor u. Wij stellen uw accounts in, regelen de spam- en virusfiltering, maken backups en zorgen dat de software altijd up-to-date is.

Online werkplek

Met een online werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is. Geen gezeur meer over een lokale beheerder; wij verzorgen het gehele beheer en support op afstand. Uw medewerkers kunnen eenvoudig op kantoor, thuis of onderweg werken en beschikken altijd over de werkplek zoals zij die gewend zijn. Dit allemaal voor een vaste prijs per maand en beschikbaar in de cloud. U kunt met uw huidige computer of laptop eenvoudig inloggen op een online werkplek die exact gelijk is aan uw huidige werkomgeving.Daarnaast is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest, want met de cloud kunt u waar dan ook bij uw bedrijfsgegevens.

Een online werkplek brengt diverse voordelen met zich mee. U heeft uw eigen werkplek overal beschikbaar, medewerkers hebben een eigen werkomgeving en beïnvloeden elkaar niet. Uw applicaties zoals bijvoorbeeld Outlook of Excel worden veilig en betrouwbaar opgeslagen.

Cloud back-up

Met back-up in de cloud kunt u belangrijke gegevens extern beveiligen door middel van automatische backups naar de cloud. Beheer uw backups voor diverse aparaten met software of een app op uw telefoon. Hiermee kunt u uw backups configureren, bewaken of herstellen. Wanneer er een goede backup gemaakt is, kunt u de bestanden eenvoudig terugzetten op een computer.

Uw eigen werkplek overal beschikbaar

Met de cloud kunt u waar dan ook bij uw bedrijfsgegevens.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234